Resurse Personal

Oamenii buni sunt greu de gasit?

Fiind una dintre cele mai respectate agenții de plasare de personal din tara, vă putem conecta cu persoane calificate si flexibile. Primiți candidați A + din mai multe canale în mai puțin timp.
Candidații sunt filtrați de managerii noștri de înaltă calificare și sunt apoi examinați în mod riguros de aceștia.
Dumneavoastra ii primiti pe cei mai buni.
Va veți îndeplini termenele de producție și veți atinge obiectivele de fiecare dată cu oamenii trimisi de Worthy Hands.

Servicii pentru Companii

Worthy Hands este Agenție autorizată de angajare si plasare de personal, aprobată de Biroul de Angajari Externe al Sri Lanka cu Licenta Nr.3196, pentru a acționa ca agentie de recrutare și furnizare de personal pentru toate categoriile de meserii în străinătate.

Alegerea celui mai bun angajat pentru nevoile companiei tale
Worthy Hands lucreaza cu cei mai profesionisti angajatori din întreaga lume, de aceea angajații își pot arata priceprea si calificarile in industriile respective. Venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra numai cu candidați A+ din mai multe canale în mai puțin timp.Tot ce trebuie sa faceti este sa tineti interviul.

Formare și dezvoltare
Worthy Hands oferă formarea internă pentru angajații care au fost deja selectați. Organizarea programelor de formare si dezvoltare se va face pe o perioada de cinci zile si va fi asigurată de Biroul Extern din Sri Lanka pentru orice domeniu.

Acordarea vizelor
Worthy Hands se coordonează cu agentiile guvernamentale de profil din Sir Lanka și cu alte instituții private pentru a organiza VIZA și pentru a gasi intinerariul optim pentru angajații selectați

Documente necesare
Worthy Hands sprijină personalul selectat prin pregatirea in comun a documentele necesare angajarii lor în străinătate. În mod special ne ocupam de încheierea contractelor între viitorul angajat și compania dumneavoastra, atat pentru lucrătorii detașați cat și pentru cei nedetasati.Tot odata ne asiguram ca toate formalitățile de călătorie si serviciile de salarizare sunt in comun acord cu cererile dumneavoastra cat si ale angajatului.

Consultanta
Worthy Hands dispune de o echipa de experti, formati continuu in domeniul administrarii de personal si salarizare. Prin intermediul serviciului de consultanta in resurse umane va veti eficientiza activitatea, economisind bani si timp! Suntem pregatiti sa va oferim raspunsuri concrete la cele mai dificile intrebari,dar si solutii si indicatii pentru desfasurarea activitatii de resurse umane intr-un cadru perfect legal.Treceti la un nivel profesional de recrutare.

Fiecare aplicatie trece printr-un process riguros de screening iniante da a va fi prezentata.

Tot ce trebuie sa faceti este sa tineti interviul

Nu mai pierdeti timpul si energia cu alte operatiuni premergatoare . Tot ce trebuie sa faceti este sa tineti interviul.

Timpul dumneavoastra este foarte important

In mai putin de 10 zile puteti incepe interviurile. Timpul dumneavoastra este foarte important

Solutii inovatoare de achizitii

Cu Worthy Hands poți angaja Candidații Cei Mai Calificați
Worthy Hands aduce angajatorii si recrutorii împreună.

TOP