“Import” de muncitori in agricultura si zootehnie

07.11.2019

“Import” de muncitori in agricultura si zootehnie

07.11.2019

Inca un lot de muncitori sositi din SRI LANKA , pentru doi parteneri ai nostri.

Am selectat  mucitori cu esperienta in munca in ferme  de pasari si zootehnie de acesta data.

Azi, deja integrati in  cadrul colectivului existent la angajator ,  fara dificultati, cu contractele deja incheiate, cu procedura de lucru invatata, respectand regulile  de functionare si circuitele, au inceput un nou capitol din viata lor.

“Import” de muncitori in agricultura si zoontehnie

Desi clima nu este una foarte prietenoasa in acesta perioada, ei  isi desfasoara activitatea nestingheriti , normal, natural dar disciplinat si foarte bine organizat, fara nici o abatere.

Tot mai multe domenii necesita personal necalificat sau calificat la locul de munca, personal care sa fie accesibil din punct de  vedere al costurilor generate dar care  sa aiba si randament.

S-a demonstrat in ultimii ani  ca cea mai buna solutie pentru a acoperi  necesarul de forta de munca  de acest nivel este “importul”

Pentru ca procedura de  a angaja  muncitori imigranti este destul de anevoioasa,  WORTHY HANDS , asigura  serviicii complete rapide si de calitate in recrutarea de muncitori din  spatiu extracomunitar si in predarea lor cu toate documentele finalizate si nu numai, serviciile oferite asigurad elemente pe toata durata contractului.
TOP